Forår 4=Torsdag 17-18 Rødkilde sk. Redskabssal KTK3 Begynder spring (årgang 2009 og før) ulige uger

Pris
Pris for dette forårshold (24/5-21/6) er 150 kr. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter holdstart.

Opstartsdato
24. maj 2018, kl. 17:00
Ledige pladser
19 ledige pladser (ud af 22)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Hvad
Fokus på kropsmotorik og koordination. Springggymnastik i samarbejde med KTK med fokus på teknik og styrke. Vi øver basale ting som vejrmøller, håndstand og afsæt på jord og trampolin. Samtidig vil vi lave mere komplicerede spring som araberspring, salto, kraftspring og overslag. Alt efter niveauet bevæger vi os videre til baglænsroterede spring.
Der tages hensyn til børnenes alder og fysik.
Lave redskaber og airtrack vil blive benyttet.
Hvor
Rødkilde skoles 43-C Redskabssal
Hvem
Deltagere: Årgang 2007-2009 uden 1 voksen.
Instruktør: Kamine og Julie

Hvornår
Torsdag 17:00-18:00 (1 lektion = 45 min.)
Der er træning følgende datoer: 24/5, 7/6, 21/6


Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nr.: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Hanstholmvej 2 1.th., 2720 Vanløse, tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk