Forår 2=Tirsdag 17:30-19 Kirkebjerg Gym 3 TS1 - TigerSpring (årgang 2009 og ældre) 1½ lektion

Pris
Pris for dette forårshold (8/5-29/5) er 300 kr. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter holdstart.
Ledige pladser
9 ledige pladser (ud af 27)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Hvad
Tiger-spring er holdet for dig som har brug for at brænde ekstra krudt af. Vi er et springhold med højt aktivitetsniveau, det betyder at der vil blive lagt mindre vægt på korrekt springteknik og grundtræning, men i stedet vil der blive sprunget, leget og tonset en masse.
Vi er et hold hvor højt humør og latter altid er øverst på dagsorden :-)
Krav
Vi forventer at du har prøvet kræfter med gymnastikken før og kan stå på hænder, lave vejrmøller/araberspring og vil være klar på at springe saltoer i trampez. Samtidig forventer vi aktiv deltagelse under hele træningen.
Hvor
Kirkebjerg Skole, Vanløsehøj 4, 2720 Vanløse.
Gymnastiksal 3
Hvem
Deltagere: Årgang 2009 og ældre uden 1 voksen.
Instruktør: Sandra, Josefine og Daniel
Hvornår
Tirsdage 17:30-19:00 1½ lektion (1 lektion er 45 min.)
Træningsdatoer: 8/5, 15/5, 22/5, 29/5

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nr.: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Hanstholmvej 2 1.th., 2720 Vanløse, tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk