Forår 6=Lørdag 10-11 Katrinedalshallen SJ - Sjipning (årgang 2011 og ældre)

Pris
250,00 DKK
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Hvad
Sjipning er meget mere end almindeligt sjip. Det er benhård kondi- og styrketræning, super koordinations- og motoriktræning, og så giver det en ekstra dimension til legen i skolegården eller derhjemme på stuegulvet. Der er rigeligt med udfordring for alle, uanset om man kan sjippe eller ej.
Sjipning er en del af de nye gymnastik-discipliner, som GymDanmark har udarbejdet. Det kaldes også for Rope Skipping.
Hvor
Katrinedalshallen, Idrætshallen
Hvem
Deltagere: Årgang 2011 og ældre uden 1 voksen.
Instruktør: Laura og Natalia

Hvornår
Lørdag 10:00-11:00 (1 lektion er 45 min.)
Træningsdatoer: 5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6 og 23/6
Pris
Pris for dette forårshold (5/5-23/6) er 400 kr. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter holdstart.


Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nr.: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Hanstholmvej 2 1.th., 2720 Vanløse, tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk