7511 Voksen-barn gymnastik

Pris
Pris for hele sæsonen (september-april) er 1300 kr. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter holdstart.
Alder
3-4 år (fødselsår 2014-2015)
Ugedag
Søndag
Tidspunkt
Søndage 11:00-12:00 (1 lektion = 45 min.)
Sted
Rødkilde Danse/Bevægelsessal
Vis på kort
Ledige pladser
0 ledige pladser (ud af 22)
Der er i øjeblikket venteliste
Der er 4 på ventelisten (96 pladser tilbage på ventelisten).
Holdbeskrivelse hold 7511
Holdet er for de mindste som er klar til gymnastikkens univers. Vi arbejder med sansemotorik, koordinationsøvelser og grundelementer inden for gymnastikken. Vi skal igennem leg og redskabsbaner, bla. lære at slå kolbøtter, gå på line, svinge i torve og hoppe rundt på airtrack! Holdet giver barnet krops- erfaring og kontrol, og danner et fundament for barnet udvikling. De voksne deltager aktivt, og både børn og voksne forventes at være omklædte. Max. 1 voksen pr. barn.
Deltagere
Årgang 2014-15 med 1 voksen
Lokation
Rødkilde skoles Danse/bevægelses-sal
Instruktør
Sarah

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nr.: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Hanstholmvej 2 1.th., 2720 Vanløse, tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk