6809 Sjipning Begynder

Pris
Pris for hele sæsonen (september-april) er 1300 kr. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter holdstart.
Alder
7-99 år (fødselsår 1919-2011)
Ugedag
Lørdag
Tidspunkt
Lørdag 09:00-10:00 (1 lektion = 45min.)
Sted
Katrinedalshallen
Vis på kort
Ledige pladser
11 ledige pladser (ud af 22)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Holdbeskrivelse hold 6809
Har du nogensinde undret dig over, hvad man kan bruge et sjippetov til? Sjipning er nemlig meget mere end bare almindelige hop og et enkelt sjippetov!
Vi skal lege sjippe-lege, lære sjippe-tricks og have det sjovt. Vi udforsker alle de mærkelige ting, man kan gøre med et sjippetov.

Holdet er for alle, uanset om man har prøvet at sjippe før eller ej. Det vigtigste er, at du har lyst til at lege og lære!
Deltagere
Årgang 2013 og ældre
Lokation
Katrinedalshallen, Idrætshallen
Instruktører
Laura og Natalia

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nr.: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter. Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding. Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Hanstholmvej 2 1.th., 2720 Vanløse, tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk