7309 Forårshold Voksen - barn gymnastik for de mindste (også kaldet baby-holdet)

Pris
100,00 DKK
Alder
1-3 år (fødselsår 2016-2018)
Ugedag
Søndag
Tidspunkt
Søndage 9:00-10:00 (1 lektion 45 min.)
Sted
Kirkebjerg sal 3
Vis på kort
Ledige pladser
11 ledige pladser (ud af 22)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Holdbeskrivelse
Holdet er for de allermindste, som er klar til at tumle, lege og sanse med deres kroppe. Begge trænere er fysioterapeut studerende, og derfor vil bevægeapparatet være vores grundredskab. Træningen er bygget op omkring sansemotorik, grundbevægelser og rytmiske lege. Vi skal grine, lege og have det sjovt med at udforske og udfordre vores krops sansesystemer.
Forudsætning
Barnet skal som mimimum kunne kravle.
Deltagere
Deltagere: Årgang 2016-2018 med 1 voksen.

Træningsdage
5/5, 12/5, 19/5 og 26/5
Instruktør
Sandra

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk