7510 Forårshold Voksen-barn gymnastik

Pris
50 kr. pr. lektion. Der trænes på følgende datoer:
5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 16/6 og 23/6
Alder
2-5 år (fødselsår 2014-2017)
Ugedag
Søndag
Tidspunkt
Søndage 10:00-11:00 (1 lektion = 45 min.)
Sted
Rødkilde Dans/bev.sal
Vis på kort
Ledige pladser
5 ledige pladser (ud af 25)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Holdbeskrivelse
Holdet er for de mindste som er klar til gymnastikkens univers. Vi arbejder med sansemotorik, koordinationsøvelser og grundelementer inden for gymnastikken. Vi skal igennem leg og redskabsbaner, bla. lære at slå kolbøtter, gå på line, svinge i torve og hoppe rundt på airtrack! Holdet giver barnet krops- erfaring og kontrol, og danner et fundament for barnet udvikling. De voksne deltager aktivt, og både børn og voksne forventes at være omklædte. Max. 1 voksen pr. barn.
Deltagere
Årgang 2015-17 med 1 voksen
Instruktør
Sarah

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk