6310 Forårshold Voksen-barn gymnastik

Pris
Pris pr. lektion er 50 kr. Der er følgende træningsdatoer: 4/5, 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6 og 22/6

Alder
3-5 år (fødselsår 2014-2016)
Ugedag
Lørdag
Tidspunkt
Lørdage 10:00-11:00 (1 lektion = 45 min.)
Sted
Holdet er på Kirkebjerg skole i sal 3, og når der lukkes der ultimo maj, fordi skolen aflyser tider resten af sæsonen, så flyttes holdet til Rødkilde skoles dansesal.
Ledige pladser
8 ledige pladser (ud af 25)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Holdbeskrivelse
På dette hold trænes motorik gennem sang- og bevægelseslege samt udfordringer på store og små redskaber. Det er ok at holde mor eller far i hånden i denne time. De voksne deltager aktivt, og både børn og voksne forventes at være omklædte. Max. 1 barn pr. voksen.
Deltagere
Årgang 2012-14 med 1 voksen
Instruktører
Caroline og Benjamin

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os., mail: krumspring@krumspring.dk