3517 Akrobatik

Pris
1.036,76 DKK
Alder
5-8 år (fødselsår 2012-2015)
Ugedag
Onsdag
Tidspunkt
17:00-18:30
Sted
Rødkilde Dans/bev.sal
Vis på kort
Ledige pladser
1 ledige pladser (ud af 20)
Betaling
Prisen er for resten af sæsonen (inkl. maj 2020)
Prisen nedsættes hyppigt, så det bliver billigere, hvis man venter, og til gengæld deltager man ikke så mange gange.

Beskrivelse
Til akrobatik skal vi igennem forskellige former for akrobatiske momenter og spring. Vi skal lære gennem leg og lære nye motoriske færdigheder og blive mere kropsbevidste.
Der vil være fokus på bevægelsesglæden gennem leg og fællesskab samt på at få kendskab til de forskellige elementer som findes inden for akrobatikken; styrke, smidighed, balance, spring. Der vil således både arbejdes med vejrmøller, araberspring og rotationer og verden vil blive vendt om når vi står på hovedet og på hænder. Derudover vil vi også bruge tid på at arbejde med smidighed; blandt andet med forskellige former for bro. Vi skal også komme tæt på hinanden, lære at stole på hinanden, løfte hinanden i mere avancerede akrobatiske momenter og samtidig danne nye venskaber.
Lektion
1 lektion beregnes som 45 minutter, men det kan afvige lidt på de enkelte hold afhængigt af deltagerne. Dette hold er 1½ lektion.
Kontingentstøtte
Hvis du gerne vil have, at vi forsøger at søge om kontingentstøtte, så skriv til os på krumspring@krumspring.dk
Instruktører
Kamine og Fie

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS (Nets). De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: 2494 0583, mail: krumspring@krumspring.dk