6109 Sjipning begynder Pris = Rate 1 af 2

Pris
750,00 DKK
Opstartsdato
14. sept. 2019, kl. 12:30
Alder
7-15 år (fødselsår 2004-2012)
Ugedag
Lørdag
Tidspunkt
12:30-13:30
Sted
Katrinedals skole drengesalen
Vis på kort
Ledige pladser
18 ledige pladser (ud af 20)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Beskrivelse
Har du nogensinde undret dig over, hvad man kan bruge et sjippetov til? Sjipning er nemlig meget mere end bare almindelige hop og et enkelt sjippetov!
Vi skal lege sjippe-lege, lære sjippe-tricks og have det sjovt. Vi udforsker alle de mærkelige ting, man kan gøre med et sjippetov.

Holdet er for alle, uanset om man har prøvet at sjippe før eller ej. Det vigtigste er, at du har lyst til at lege og lære!
Lektion/pris
1 lektion beregnes som 45 minutter, men det kan afvige lidt på de enkelte hold afhængigt af deltagerne. Dette hold er 1 lektion.
Pris for perioden september-december er 750 kr., hvilket svarer til rate 1. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter periodestart.

Man er sikret plads på holdet resten af sæsonen, for der vil blive sendt opkrævning ud, når kontingentperioden er ved at være overstået.

Hvis du gerne vil have, at vi forsøger at søge om kontingentstøtte, så skriv til os på krumspring@krumspring.dk.
Instruktører
Laura og Natalia
Forbehold
Københavns kommune har ændret tid for det øvede hold 10-11 til lørdag eftermiddag. Det er vi i gang med at klage over, for det er ikke ok, at de tager en af vores tidligere tider og giver til en anden forening, medmindre det er til et hold med handicappede.
Vi tror, at der er sket en fejl, men hvis det er sandt, så slår vi de to sjippehold sammen, så der bliver et fra 9-10.


Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os. , mail: krumspring@krumspring.dk