6110 Sjipning øvede Pris = Rate 1 af 2

Pris
750,00 DKK
Opstartsdato
14. sept. 2019, kl. 13:30
Alder
7-16 år (fødselsår 2003-2012)
Ugedag
Lørdag
Tidspunkt
13:30-14:30
Sted
Katrinedals skole drengesalen
Vis på kort
Ledige pladser
19 ledige pladser (ud af 20)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Beskrivelse
Sjipning kaldes også Rope Skipping, og det er en officiel gymnastik-disciplin inden for GymDanmark. Det er meget mere end almindelige hop med et enkelt sjippetov.

Vi øver os på seje tricks med et sjippetov, samtidig med at vi leger og har det sjovt. Vi skal hoppe Double Dutch, Single Rope, 2-i-1-tov, Chinese Wheel, firkant, og meget mere!

Holdet er for dem, der har prøvet at sjippe før. Kontakt trænerne for at høre om niveauet, hvis du er i tvivl.

Krav/forudsætninger: Erfaring mht. Kryds og Double Under i enkeltov, svinge Double Dutch, røre jorden i Double Dutch, pushup i enkel-bue
Lektion/pris
1 lektion beregnes som 45 minutter, men det kan afvige lidt på de enkelte hold afhængigt af deltagerne. Dette hold er 1 lektion.
Pris for perioden september-december er 750 kr., hvilket svarer til rate 1. Systemet opkræver et forholdsmæssigt beløb efter periodestart.

Man er sikret plads på holdet resten af sæsonen, for der vil blive sendt opkrævning ud, når kontingentperioden er ved at være overstået.

Hvis du gerne vil have, at vi forsøger at søge om kontingentstøtte, så skriv til os på krumspring@krumspring.dk. krumspring@krumspring.dk.
Instruktører
Laura og Natalia
Forbehold
Københavns kommune har ændret tiden for dette hold lørdag eftermiddag. Det er vi i gang med at klage over, for det er ikke ok, at de tager en af vores tidligere tider og giver til en anden forening, medmindre det er til et hold med handicappede.

Vi tror, at der er sket en fejl, men hvis det er sandt, så slår vi de to sjippehold sammen, så der bliver et fra 9-10.


Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os. , mail: krumspring@krumspring.dk