2316 Gymnastik for unge med senfølger efter endt kræftbehandling

Pris
250,00 DKK
Alder
16-25 år (fødselsår 1994-2003)
Ugedag
Tirsdag
Tidspunkt
16:00-17:00
Sted
Kirkebjerg sal 3
Vis på kort
Ledige pladser
7 ledige pladser (ud af 10)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Beskrivelse
Holdet er for tidligere kræftpatienter på 18+, der har haft kræft som barn og nu lider af senfølger, eller som blot leder efter et fællesskab, hvor der er mulighed for at finde sig selv og støtte sig til andre, der er i samme båd.
Gymnastikholdet tilpasses de personer, der tilmelder sig, så alle har mulighed for at deltage. Dertil vil der være stor fokus på fællesskab og teambuilding øvelser undervejs.
Lektion
1 lektion beregnes som 45 minutter, men det kan afvige lidt på de enkelte hold afhængigt af deltagerne. Dette hold er 1 lektion pr. uge.


Ratebetaling
Man betaler i rater på dette hold. Den første rate (periode) koster 250 kr.
Rate 2 forfalder i januar 2020.
Hvis man starter midt i en periode, så vil prisen for den pågældende periode være nedsat.
Resten af året
Man er automatisk sikret plads på holdet indtil slutningen af maj 2020, for der vil blive sendt opkrævning ud, når kontingentperioden er ved at være overstået.
Instruktører
Josefine og Freja

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS (Nets). De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: Send venligst mail i stedet for at ringe til os. , mail: krumspring@krumspring.dk