Tryg i Trafikken Årgang 2012 og 2013

Pris
20,00 DKK
Opstartsdato
7. marts 2020, kl. 13:00
Alder
7-8 år (fødselsår 2012-2013)
Ugedag
Lørdag
Tidspunkt
13:00-14:30
Sted
Rødkilde skoles Redskabssal
Vis på kort
Ledige pladser
20 ledige pladser (ud af 30)
Betaling
Via Dankort & MobilePay Online
Hvad sker der?
Lokalet bliver lavet om, så f.eks. skumredskaberne bliver til bygninger. Der vil være veje med hajtænder, cykelstier og fortove. Selvfølgelig med masser af vejskilte og lyssignaler flere steder.
Vi bruger sjove og lærerige fysiske øvelser, rim og remser for at huske hvad man skal ved fx. hajtænder, skilte og lyssignaler.
Medbring
Tøj til at bevæge sig i og drikkedunk
Godt humør
Hvis I har det, så gerne reflekser og cykelhjelm
Det koster det
Pr. person kun 20 kr. da dette er starten på Krumsprings projekt Tryg i Trafikken. Vi vil bruge film og på fotos til at markedsføre ideen senere.
NB
Der vil blive optaget film og fotos denne dag, for vi planlægger at lave flere temadage med Tryg i Trafikken. Vi vil også gerne gøre det til et tilbud for fritidshjem og børnehaver.

Hvis vi kan se, at der er nok på ventelisterne for de 3 Tryg i Trafikken-arrangementer, så gentager vi arrangementet.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay - CVR-nummer: 34112037
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende: Dankort og VISA/Dankort samt MobilePay (med tilknyttet Dankort eller Visa/Dankort). Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS (Nets). De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Tagensvej 105b st. tv., 2200 København N., tlf.: 2494 0583, mail: krumspring@krumspring.dk